Jonge ontwerpers gezocht voor Landschapstriënnale Summerschool

Het Kennislab voor Urbanisme zoekt twintig jong-professionals die het park van 2017 willen ontwerpen. Dit gebeurt tijdens de Landschapstriënnale 2017 van 2 t/m 4 juli in park Lingezegen.

Hoe ziet het stadspark van 2017 eruit, het jaar waarin de volgende Landschapstriënnale plaatsvindt? Deelnemers aan de Summerschool zullen op deze vraag een antwoord moeten gaan geven.

Er kunnen maximaal twintig ontwerpers meedoen. In vijf groepen wordt gewerkt aan een ontwerp voor het stadspark 2017. Op de laatste dag wordt het werk gepresenteerd aan een vakjury die een winnaar kiest. De winnende groep krijgt niet alleen een prijs, ook zoekt het Kennislab voor Urbanisme een gemeente die het winnende plan wil uitvoeren.

Na 2010 afgestudeerd of nog bezig
De twintig deelnemers zijn na 2010 afgestudeerd of bezig met de laatste fase van een studie aan een relevante opleiding. Daarbij zoekt de organisatie nadrukkelijk niet alleen naar mensen met een ontwerpende opleiding, maar ook naar professionals die een economische of sociale opleiding hebben. Ontwerpen is immers niet alleen een fysieke opgave.

Opgeven kan tot maandag 16 juni 10.00 uur. Meer informatie over de opdracht vindt u op www.kennislabvoorurbanisme.nl/landschapstriennale.nl