Kamer van Koophandel opent coronaloket voor vragen

De Kamer van Koophandel heeft een coronaloket geopend. Hier kunnen ondernemers terecht met al hun vragen.

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is voor het Nederlandse bedrijfsleven groot. De honderden vragen die bij het coronaloket van KVK binnenkomen bevestigen dit. Ondernemers hebben vragen over hun bedrijfsvoering, personeel en regelgeving.

De KvK raadt bezoekers aan eerst de berichtgeving op de pagina te bekijken. Als je vraag hier niet tussen zit, gebruik dan de ‘bel me terug button’. Het loket is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Vanwege oplopende wachttijden kan het zijn dat medewerkers je niet direct te woord kunnen staan.

MKB Servicedesk

Ook de MKB Servicedesk heeft een gratis advieslijn geopend voor corona-gerelateerde ondernemersvragen. Je hoeft geen lid te zijn om vragen te stellen: 088-3523109.

Ook wordt op MKBServicedesk.nl veel informatie gedeeld. Het artikel ‘Corona: wat moet je weten als ondernemer?’ wordt dagelijks geüpdate. De Invulchecklist Corona voor ondernemers helpt je om ervoor te zorgen dat je intern alle risico’s en kansen duidelijk hebt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties