Tuin en Landschap Tips Kärcher organiseert dag rond onkruidbeheersing

Kärcher organiseert dag rond onkruidbeheersing

0

Op woensdag 11 april organiseert Kärcher een dag rondom het thema onkruidbeheersing. Tijdens een ochtend- en middagsessie presenteert Kärcher Nederland zijn nieuwe programma heet-waterreinigers, mobiele trailers inclusief toebehoren en werktuigdragers, veegzuigmachines met hete lucht en heet water, onkruidborstels en -vegers inclusief opvangen.

Kärcher produceert dit jaar ook een eigen heet water aanbouwunit voor zijn eigen MIC-werktuigdrager en MC-veegzuigmachine. Deze wordt eveneens tijdens deze demodag geïntroduceerd. Alle machines en toepassingen kunnen op de demodag door de bezoekers worden uitgeprobeerd.

Gastspreker

Gastspreker op 11 april is Jan Hekman, specialist chemievrij onkruidbeheer bij Ecoconsult. Hij zal alle technieken de revue laten passeren en zal nader ingaan op de huidige stand in onkruidbeheer in Nederland.

De demodag vindt plaats bij Kärcher Nederland, Brieltjenspolder 38 in Made, van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Inschrijven kan via de website van Kärcher Nederland.

Reageer op dit artikel

avatar