Kennismaken met hoveniersvak via Drive Through

Hoveniersbedrijf Green Sales uit Noorscheschut organiseert samen met Zone.college Hardenberg een ‘Drive Through’ om geïnteresseerden kennis te laten maken met het hoveniersvak. Deelnemers kunnen zo met alle aspecten van het vak kennis maken.

Pieter van der Linden, eigenaar van Green Sales, zocht een partner om te laten zien en ervaren hoe veelzijdig het hoveniersvak is. „De hoveniersbranche zit te springen om goede vakmensen. Daar dragen we graag een steentje aan bij. Studenten en docenten van de mbo-opleiding vertellen over hun ervaringen en ik ga in gesprek met ondernemers over het belang van bijscholing van medewerkers.”

Virtual Reality

Tijdens de Drive Through zijn er verschillende demonstraties, onder andere van gereedschap door firma Middelveld. Er kan een minikraan worden bestuurd, er rijdt een golfcar over het terrein en men kan ook met Virtual Reality een kraan besturen in de GMEC, het mobiele klaslokaal van Zone.college.

De Drive Through is bedoeld voor jongeren die nog een beroepskeuze moeten maken, voor volwassenen die nadenken over een carrièreswitch en voor medewerkers van hoveniersbedrijven die zich willen laten bijscholen. Het event vindt plaats op vrijdag 11 juni van 16 tot 18 uur bij Green Sales, Krakeel 52A in Noordscheschut.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties