Bloem en Blad Corona Uiterlijk 6 april duidelijk of FlowerTrials door gaan

  Uiterlijk 6 april duidelijk of FlowerTrials door gaan

  0

  Het bestuur van FlowerTrials heeft besloten om tot 6 april te wachten met de beslissing of FlowerTrials volledig wordt geannuleerd of toch plaatsvindt. Het bestuur volgt de situatie op de voet en elke wijziging in bovenstaande beslissing wordt onmiddellijk bekend gemaakt.

  „Terwijl we vasthouden aan de hoop dat het event kan doorgaan als gepland, beseffen we terdege dat het onzekere tijden zijn voor ons en onze klanten. Gevolg gevend aan de huidige algemene richtlijnen in Nederland heeft het FlowerTrials bestuur collectief besloten om tot 6 april te wachten met de beslissing of het evenement op zich volledig wordt geannuleerd of toch plaatsvindt, zij het misschien in een afgeslankte format”, meldt voorzitter Norman Cools.

  Dus vooralsnog presenteren 62 deelnemende bedrijven in drie regio’s (Westland, Aalsmeer, Rheinland Westfalen) hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Dit geschiedt traditiegetrouw in week 24.

  Peter van Leth
  Peter van Leth is vakredacteur politiek en economie bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Verdere aandachtsgebieden zijn personeelsbeleid, gewasbescherming, veredeling, groene, perk- en kuipplanten.

  Reageer op dit artikel

  avatar