Tuin en Landschap Tips Laatste workshop Ecokathedraal denken en werken

Laatste workshop Ecokathedraal denken en werken

0

Op woensdag 28 november 2018 vindt de laatste workshop ecokathedraal denken en werken plaats. Tijdens deze workshop maken de deelnemers kennis met het werk van Louis le Roy, bouwer van ecokathedralen in de noordelijke provincies.

 

Stichting Tijd, de beheerder van de ecokathedraal in Mildam, organiseert de workshop in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. ’s Morgens vertellen verschillende deskundigen, onder wie kunsthistoricus Huub Mous en Peter Wouda (fotograaf en stapelaar van Stichting Tijd), meer over het werk van Louis Le Roy.

Groene bouwsels
Eind jaren 60 van de vorige eeuw begon Le Roy aan zijn ecokathedralen, groene bouwsels waar eindeloos aan doorgewerkt wordt door mens, plant en dier. ’s Middags wordt een bezoek gebracht aan de ecokathedralen in Mildam en Heerenveen. Op www.ecokathedraal.nl vindt u meer informatie over de workshop.

Ecokathedraal
De Le Roy-tuin in Heerenveen. (Foto: Stichting TIJD)
Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar