Limburgse Vebego-groenbedrijven verder als Attender Groen

Drie Limburgse Vebego-groenbedrijven gaan verder onder de naam Attender Groen. Het gaat om RV Groen, Balanz Groen en Rooden Landscape Solutions. De naamswijziging is doorgevoerd met ingang van 16 juli.

Attender Groen is specialist in de aanleg van openbare ruimte. „Wij verzorgen de aanleg van groen in openbare ruimtes binnen uw gemeente, zorginstelling, recreatieparken of rondom uw bedrijfspand,” staat op de nieuwe website te lezen.

Boomverzorging

Naast reguliere hovenierswerkzaamheden heeft een aantal medewerkers zich gespecialiseerd in boomverzorging. Verder legt het bedrijf zich toe op de aanleg van waterpartijen, het maken van groenconstructies, dak- en gevelbegroeiing, aanleg van half- en gesloten verhardingen, riolering, drainagesystemen en beregening.

Certificaten

Attender Groen is in het bezit van diverse certificeringen, onder andere ISO-9001, VCA**, CO2 prestatieladder niveau 3, BRL Groenvoorzieningen van Groenkeur. Bij Attender Groen werken mensen met uiteenlopende achtergronden, vaardigheden en talenten. „Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat al onze medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en bij te dragen.”

Bekijk hieronder een filmpje van de bekendmaking van de nieuwe naam.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties