Loontabel cao Hoveniers gepubliceerd

  Eerder deze zomer was al bekend geworden dat de sociale partners in de hovenierssector een structurele loonsverhoging van 5% zijn overeengekomen. Per 1 september 2021 een verhoging van 2,5% en per 1 september 2022 nog eens 2,5%. Inmiddels is ook de loontabel gepubliceerd.

  Een extra loonsverhoging voor de lagere loonschaal moet de verschillen tussen lage en hogere inkomens verkleinen. Hiervoor wordt per 1 september 2021 de loonschaal I voor aanlooptrede A tot en met C verhoogd met een extra 1%. Ook treden 0 tot en met 3 van de laagste loonschaal krijgen er een extra 1% bij.

  Ook is er een extra eenmalige uitkering afgesproken. Per 1 januari 2022 een eenmalige uitkering van € 300 bruto voor alle medewerkers die op 31 december 2021 in dienst waren. Deze uitkering is naar rato van het dienstverband van de medewerker.

  VHG heeft nu de loontabel gepubliceerd met de brutobedragen van de lonen binnen de cao Hoveniers per september 2021. Ga naar de website van de VHG of klik hier om deze te downloaden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties