Tuin en Landschap Beurzen Maaien en verticuteren op zijn Frans

Maaien en verticuteren op zijn Frans

0

Het Franse merk Etesia presenteert verschillende nieuwe machines op de Nationale Gazon Demodag om te maaien en verticuteren. De MSC45 verticuteermachine heeft een tweeledige werking op het gazon. Hij verwijdert mos en vernietigt plantaardig afval en onkruid en harkt dit bij elkaar. De machine heeft een Honda GX160 motor van 4kW, heeft een werkbreedte van 45 cm en an tot 1500 vierkante meter per uur aan. De MSC45 heeft een snelwisselsysteem waarmee je kunt wisselen tussen het standaard verticuteerblad en een blad op veer voor het ontmossen van gazons met fijn gras.

Online grasmaaien
De Etesia Hydro 80 e-connect MKHP4 is een zitmaaier die door middel van Bluetooth en een app aan uw computer of smartphone verbonden kan worden. Hierdoor zijn makkelijk de gebruikershandleiding te downloaden en ook de maaiuren en de onderhoudsintervallen. Voor deze zitmaaier zijn verschillende opties beschikbaar zoals een ontmosser, sneeuwblad, borstel, strooier, trekhaak en deflector voor zij-uitworp. Starten doe je met een rfid badge met diefstalbeveiliging.

  • Etesia-MSC45

  • De Etesia Hydro 80 e-connect MKHP4 is via Bluetooth en een app verbonden met het internet

 

 

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar