Tuin en Landschap Mini-seminar over toekomst beheer van de buitenruimte

  Mini-seminar over toekomst beheer van de buitenruimte

  0

  Werkwijzer organiseert op 16 mei een mini-seminar over de toekomst van het beheer en onderhoud van de buitenruimte. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot en met 9 mei opgeven.

  „Wij als Werkwijzer geloven dat er grote technologische veranderingen staan te gebeuren in het beheer en onderhoud van de buitenruimte. Hoe gaan die veranderingen er dan uitzien? Werkwijzer ziet een grote rol voor marktpartijen om deze veranderingen vorm te geven, zodat de overheid in zijn regierol kan plaatsnemen.”

  Groenbedrijven

  Op het programma staan diverse presentaties waaronder diversen door groenbedrijven. Zo spreken Arnoud Overbeek, bedrijfsleider A-Garden Groenspecialisten en Willem Hoogland, hoofd projecten Van de Bijl en Heierman, over wat een goed EMVI-uitvraag is en een professionele beoordeling.

  Wolbert van Dijk van Wolbert van Dijk Landscape en Urbanism houdt een presentatie over de klimaatbestendige stad. Stefan van der Spek, projectleider M. van der Spek Hoveniers spreekt over areaalbeheer. Daarnaast zijn er ook diverse sprekers uit aanpalende sectoren.

  Werkwijzer gelooft dat er grote technologische veranderingen staan te gebeuren in het beheer en onderhoud van de buitenruimte. (Foto: Werkwijzer)

  Ter afsluiting geeft Pieter Verloop, een van de oprichters van Werkwijzer, een presentatie met als titel ‘Weg met methodes als beeldkwaliteit en frequentie. De gebruiker staat centraal’.

  Aanmelden kan via werkwijzer-kaart.nl/miniseminar.

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van Tuin en Landschap.

  Reageer op dit artikel

  avatar