Ministerie op zoek naar 200 professionals gebiedsontwikkeling nieuwe stijl

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu is op zoek naar tweehonderd professionals die bezig zijn met gebiedsontwikkeling of –beheer nieuwe stijl. Bent u dat? Meld u dan aan voor het praktijkcongres over dit onderwerp op 12 maart in Amsterdam.

Hoofdsprekers tijdens het congres zijn onder andere minister Schultz van Haegen, Martine de Vaan (senior projectleider bij het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf), Peter Joustra (senior projectleider bij Schiphol Area Development Company), Gerwin van Eert (programmamanager bij de Gemeente Eindhoven) en Bert Krikke (directeur 4THECITY).

Daarnaast komt er een delegatie van het Berlijnse Genossenschaft für Urbane Kreativität om te vertellen hoe zij al jarenlang bezig zijn met nieuwe gebiedsontwikkelingsstrategieën.

Aanmelden
Een groot deel van het programma wordt ingevuld door de congresbezoekers. Aan vier werktafels kunnen zij met elkaar in gesprek over specifieke problemen. Aan een vijfde tafel kunnen de bezoekers hun eigen probleem delen met de andere deelnemers om zo van elkaar te leren. Aanmelden kan hier. Bij te veel aanmeldingen (er zijn maximaal 200 plaatsen) wordt een selectie gemaakt op basis van het formulier.