Bloem en Blad Ondernemerschap Misrekening in rapport ‘Effecten btw-verhoging’ van VBW

  Misrekening in rapport ‘Effecten btw-verhoging’ van VBW

  1

  Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat kan nog niet inhoudelijk reageren op het rapport ‘Effecten btw-verhoging bloemendetailhandel’ van de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW). Er zit een misrekening in het rapport die de opstellers eerst moeten herstellen, aldus Keijzer in een brief aan de Tweede Kamer.

  Op 7 juni verzocht de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat Keijzer om een reactie op het rapport. Omdat het een doorrekening betreft van een fiscale maatregel, heeft Keijzer de staatssecretaris van Financiën gevraagd de reactie mede te verzorgen. Bij het doornemen van het rapport is gebleken dat er in het rapport een misrekening is geslopen die dusdanig fundamenteel is, dat aan de opstellers van het rapport is gevraagd deze te herstellen, alvorens goed op de inhoud gereageerd kan worden. Om die reden laat een reactie op het rapport nog op zich wachten.

  Wanneer de opstellers van het rapport het aangepaste rapport openbaar hebben gemaakt, zal Keijzer een reactie naar de Tweede Kamer sturen.

  1
  Reageer op dit artikel

  avatar
  1 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  1 Comment authors
  berend Recent comment authors
  nieuwste oudste meest gestemd
  berend
  Gast
  berend

  tja tellen kunnen ze bij flow en vbw niet ! overdrijven zijn beide wel goed in !!!!!!!!!!