Tuin en Landschap Beurzen Engelse gazonwerktuigen

Engelse gazonwerktuigen

0

Voor het eerst is dit jaar ook Josta Gazonverzorging Tuin en Park aanwezig op de Nationale Gazon Demodag. Dit bedrijf uit in Rheezerveen, gemeente Hardenberg, is sinds enkele jaren importeur van het Engelse merk SCH Supplies.

Beluchters
Het assortiment aan werktuigen van SCH is veelzijdig zoals kleine trailers, watertanks, en een uitgebreid assortiment in gazonbeluchters. Het beluchten van het gazon is belangrijk voor een goede wortelontwikkeling van uw grasmat en een goede afvoer van overtollig water. Een goede sterke grasmat zorgt er ook voor dat mos zich niet kan ontwikkelen. Het gazon beluchten in combinatie met bemesten geeft een snel en mooi resultaat!

Assortiment uitgebreid
Inmiddels is het assortiment uitgebreid met onder meer karren, bladzuigers, bladblazers, compoststrooiers, sleepmatten voor kunstgras en borstels. Op de Gazon Demodag zullen diverse werktuigen aanwezig zijn om te bekijken en te proberen.

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar