Netwerkbijeenkomst Biobased Economy

Op dinsdag 23 juni vindt de twaalfde netwerkbijeenkomst plaats van Biobased Economy. Thema is ‘Biobased economy in Amsterdam – circulair perspectief’.

Op de netwerkbijeenkomst geven onder andere Amsterdamse ondernemers, waaronder start ups, hun visie op de kansen die de biobased economy voor hen en voor Nederland biedt.

Tijdens de bijeenkomst zal een aantal toonaangevende sprekers plenair aan het woord komen, kunt u kennis maken met interessante initiatieven en uw netwerk verbreden op de informatiemarkt, tijdens de speeddates en op de netwerkborrel.

Innovatie
Naast het middagprogramma vindt in de ochtend, vanaf 9.30 uur een extra bijeenkomst ‘Biobased voor bedrijven, burgers en beleid, de praktijk van innovatie’ plaats. Hier kunt u van gedachten wisselen over de onderzoeks- en innovatieagenda voor de biobased economy aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. Voor deze bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvangt u de bevestiging van uw registratie.

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. Deze landelijke netwerkbijeenkomst organiseert het ministerie van Economische Zaken gezamenlijk met het Havenbedrijf Amsterdam.