Tuin en Landschap Tips Nieuwe cursus plantenkennis bij OntwerpAcademie

Nieuwe cursus plantenkennis bij OntwerpAcademie

0

De OntwerpAcademie gaat op 6 april van start met een nieuwe cursus: Plantenkennis Basis. In acht lessen worden zo’n honderdvijftig planten behandeld.

Nieuwe cursus Plantenkennis bij OntwerpAcademie Greenlink

De cursus is specifiek gericht op determinatie en benaming van plantensoorten binnen het gangbare sortiment. De lessen worden gegeven bij groothandelscentrum Greenlink in Hazerswoude-Dorp. Zo kunnen de planten ook meteen buiten worden bestudeerd.

Specifieke plantgroepen
Voor een verdere verdieping kunnen cursisten na Plantenkennis Basis instromen bij Plantenkennis Compleet. Deze modulaire cursus is met dertig lessen de meest uitgebreide cursus plantenkennis die op dit moment wordt aangeboden bij de OntwerpAcademie. Cursisten kunnen ook kiezen om alleen losse modules te volgen van specifieke plantgroepen.

De lessen worden gegeven door tuinontwerper Ingrid van der Ven en vinden plaats op vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Meer informatie vindt u via www.ontwerpacademie.nl.

Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar