Nieuwe module GroenVision Materieelbeheer

Naast de diverse softwareoplossingen presenteert Infogroen op De Groene Sector Vakbeurs de nieuwe GroenVision-softwaremodule ‘Materieelbeheer’.

Met de module materieelbeheer kunnen hoveniers en groenvoorzieners de stamgegevens (basisgegevens, merk en type, draaiuren, et cetera), alle keurings- en onderhoudsmomenten en de daarbij behorende kosten vastleggen in GroenVision. Op basis van deze informatie kan eenvoudig het break-even point per machine worden berekend en verhuur- en gebruikerskosten daar op worden aangepast.

Urenregistraties
Zo is het mogelijk om vanuit de urenregistratie uren te boeken van monteurs en reparaties, een overzicht te krijgen van de gecalculeerde kosten als onderlegger voor de kostprijs-bepaling en een materieeldossier aan te leggen die inzicht geeft in de reparatie- en schadehistorie van een machine. Daarnaast kunnen materieelkeuringen en beschermingsmiddelen per machine overzichtelijk worden gemaakt.

Modulair
Materieelbeheer maakt onderdeel uit van GroenVision. Deze software is modulair opgebouwd, heeft een scala aan functionaliteiten en daardoor groeit het met de ontwikkeling van het bedrijf mee. Meer informatie hierover is te vinden op www.groenvision.com/Hovenier of www.infogroen.nl/materieelbeheer.

Infogroen is op De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg te vinden op standnummer 115.