De Boomkwekerij Ondernemersprijs op losse schroeven

  Ondernemersprijs op losse schroeven

  0

  Het is nog onduidelijk of de Nationale Business Succes Award, waarvoor onder andere Boot & Dart Boomkwekerijen zijn genomineerd, begin februari wordt uitgereikt.

  Afgelopen donderdag bracht Rambam naar buiten dat de onderbouwing van nominaties niet deugt. De makers van het tv-programma verzonnen een bedrijf en werden prompt uitgeroepen tot branchewinnaar.

  Na de onthulling trok mediapartner RTL zich meteen terug en haalde het programma De Succesfactor van de buis. Diverse juryleden en genomineerden nemen intussen ook afstand van de ondernemersprijs.

  Boot & Dart was eind november door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) uitgeroepen tot winnaar in de categorie Boomkwekerijen. Welke andere bedrijven in deze categorie meededen, was echter niet bekend gemaakt.

  Hoofdprijs een ton
  De hoofdprijs van de Succes Award is een cheque van €100.000. Op 2 februari zou de finale zijn, maar het NBSA weet nog niet of deze doorgaat. ’In de uitzending van Rambam is een beperkt beeld geschetst van onze organisatie en de Succes Award’, aldus de NBSA op zijn site. ’We vinden dit vooral vervelend voor alle deelnemers en overige betrokkenen.’

  Arno Engels
  Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.