Open dag Yuverta mbo Geldermalsen

  Yuverta mbo Geldermalsen organiseert op 25 maart een open dag voor onder andere studierichting Teelt en Techniek met specialisaties Boomkwekerij, Fruitteelt en Glastuinbouw. Op 22 februari organiseert de school ’s middags rondleidingen voor potentiële studenten.

  De eerdere open dag van Yuverta mbo Geldermalsen was in januari online. „We horen dat het best lastig is om een keus te maken voor een opleiding als leerlingen niet op een school zijn geweest”, aldus Inge Geeris, voorlichter bij Yuverta mbo Geldermalsen. „Deze twijfelaars bieden wij de mogelijkheid om toch onze school te ontdekken.”

  Rondleidingen worden gegeven op 22 februari van 15.30 uur tot 20 uur. Potentiële studenten hebben deze middag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het schoolgebouw en vragen te stellen aan docenten.

  Naast de rondleidingen is het in februari, maart en april ook mogelijk voor leerlingen om een dag mee te lopen met een opleiding. Op zo’n dag draait de leerling mee in een bestaande klas.

  Extra open middag/avond

  Op 25 maart organiseert Yuverta mbo Geldermalsen een extra open dag van 16 tot 20 uur waarbij leerlingen fysiek de school kunnen bezoeken en informatie kunnen krijgen over de diverse opleidingen. Dit zijn onder andere Teelt en techniek met specialisaties Boomkwekerij, Fruiteelt en Glas-tuinbouw en Maatschappelijke zorg en groen.
  Andere opleidingen zijn Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensportcoördinator en Buitensportinstructeur en Eco en wildlife.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties