Hortipoint Den Ouden Groep neemt Groencompostering Steenbergen over

  Den Ouden Groep neemt Groencompostering Steenbergen over

  0

  Met ingang van 1 september neemt Den Ouden Groep uit Schijndel de activiteiten en locatie van het recyclingbedrijf Groencompostering Steenbergen over. Met deze overname verstevigt familiebedrijf Den Ouden haar strategische positie in West- Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

  Groencompostering Steenbergen BV is gelegen in het agrarische gebied van West-Brabant. Al bijna 25 jaar is Groenrecycling Steenbergen een begrip in West-Brabant.  Doordat eigenaar Reijm geen focus heeft op groenrecycling en zich juist nog meer wil gaan toeleggen op natuuronderhoud zoals baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, is besloten om de groencompostering te verkopen aan de Den Ouden Groep.

  • V.l.n.r. Harm den Ouden (operationeel directeur Den Ouden Groep), Fred Reijm (directeur Groencompostering Steenbergen BV), Rob den Ouden (commercieel directeur Den Ouden Groep).

  Den Ouden Groep

  Den Ouden Groep is een internationaal familiebedrijf met 200 medewerkers, waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle-to-cradle hoog in het vaandel staan. Wereldwijd zijn zij actief op gebied van bodemverbeteraars, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting, betonaanleg en biobrandstoffen.

  Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 Reductie. Zo is Den Ouden Groep gecertificeerd op niveau vijf van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3.

  .

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  avatar