Hortipoint Den Ouden Groep neemt Reijnders Groenrecycling over

  Den Ouden Groep neemt Reijnders Groenrecycling over

  0

  Met ingang van 1 januari 2018 neemt Den Ouden Groep uit Schijndel de activiteiten en locatie over van Reijnders Groenrecycling. Een tiental werknemers wordt eveneens overgenomen. Met deze overname verstevigt Den Ouden Groep haar strategische positie in Midden-Limburg.

  Reijnders Groenrecycling is een echt familiebedrijf, opgericht in 1945 als agrarisch loonbedrijf. Momenteel bestaan de werkzaamheden vooral uit het verwijderen, transporteren en verwerken van diverse groenstromen tot hoogwaardige producten, zoals bodemverbeteraars en biomassa.

  Continuïteit

  „Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen hebben wij voor Den Ouden Groep gekozen voor de overname. Wij zijn al ruim 15 jaar een goede partner en Den Ouden Groep is een vergelijkbaar familiebedrijf”, zegt Rob Reijnders die samen met Paul Reijnders de directie vormt.

  „Met de komst van Rob en Paul Reijnders maken wij als bedrijf een zeer belangrijke stap binnen de recyclingbranche voor groene reststromen en afvalhout”, stelt Jochem Langenhuijzen, directievoorzitter van de Den Ouden Groep.

  Groot netwerk

  „Rob en Paul bieden door hun jarenlange ervaring niet alleen de benodigde kennis aan ons bedrijf, maar zij beschikken ook over een groot netwerk binnen Nederland en Duitsland waardoor wij nog beter ons productaanbod van biobrandstoffen en bodemverbeteraars kunnen uitbreiden.”

  De locatie in Kelpen-Oler heeft een grootte van drie hectare en gaat Den Ouden Locatie Midden-Limburg heten.

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar