Tuin en Landschap Beurzen Peter Kuipers Munneke en Lodewijk Hoekstra op Groene Sector Vakbeurs

Peter Kuipers Munneke en Lodewijk Hoekstra op Groene Sector Vakbeurs

0

Peter Kuipers Munneke en Lodewijk Hoekstra spreken tijdens de Groene Sector Vakbeursop 9, 10 en 11 januari in Evenementenhal Hardenberg. Kuipers Munneke is klimaatonderzoeker en weerman bij de NOS. Hij zal uitleggen waardoor het klimaat verandert en wat dat voor de groenbranche betekent. Hoekstra is tv-presentator en oprichter van NL Greenlabel. Hij geeft een presentatie over duurzaam inrichten van tuinen en buitenruimtes.

De bezoekers van de Groene Sector Vakbeurs kunnen beide presentaties bijwonen in Het Groene Inspiratiepark, midden op de beursvloer.

Peter Kuipers Munneke (Foto: NOS)

De lezing van Peter Kuipers Munneke is op woensdag 10 januari van 14.00 tot 14.45 uur en van 17.00 tot 17.45 uur.

Lodewijk Hoekstra (Foto: NL Greenlabel)

De presentatie over duurzaam inrichten van tuinen en buitenruimtes door Lodewijk Hoekstra is op donderdag 11 januari van 15.00 tot 15.30 uur.

Diverse lezingen

Naast deze presentaties zijn er in Het Groene Inspiratiepark diverse lezingen te volgen. Lotte de Jong vertelt namens Espalier over de nieuwste mogelijkheden van online en duurzaam werken.

Wildkamp legt uit hoe zij aan de hand van praktijkvoorbeelden hoveniers kunnen helpen in het afkoppelen, infiltreren en draineren van regenwater. VHG geeft een presentatie over welke verspillingen er zijn en hoe een bedrijf deze kan voorkomen.

Arian Essenstam van Husqvarna geeft op dinsdag en donderdag een workshop over de nieuwe manier van grasonderhoud, waarbij het gebruik van robotmaaiers in de groenvoorziening nader wordt toegelicht.

Negentiende editie

De Groene Sector beleeft op 9, 10 en 11 januari haar negentiende editie in Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de groene sector op het driedaagse evenement af: van hoveniers, boomkwekers en tuin- en landschapsarchitecten tot beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.

Kijk voor meer informatie over het complete programma en beursaanbod op www.groenesector.nl.

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar