Rodenburg stoot tuincentra Woerden en Delft af

Rodenburg stopt met haar tuincentra Home & Garden in Nederland. Naast hoveniersbedrijf Rodenburg Tuinen in Woerden gaat het bedrijf door met de Belgische tuincentra.

Rodenburg verzorgt tuinaanleg- en onderhoud, en heeft daarnaast een aantal tuincentra in Nederland en België. Vorig jaar sloot het bedrijf al het tuincentrum in De Meern, omdat deze winkel niet meer rendabel was.

In januari 2016 zal het tuincentrum in Delft doorgaan onder de formule Ranzijn tuin & dier. Alle medewerkers worden overgenomen door de nieuwe eigenaar. Rodenburg blijft alleen eigenaar van het pand.

Woerden
Het tuincentrum in Woerden zal vanaf 24 december de deuren sluiten. Met de medewerkers wordt een regeling getroffen. Op deze locatie blijft hoveniersbedrijf Rodenburg Tuinen actief. Het kantoor en de loods worden verbouwd, en van het terrein wordt een inspirerende buitenruimte gemaakt.

In de Belgische tuincentra in Schoten en Beerse wordt wel geïnvesteerd de komende jaren. Hier worden een aantal hoogwaardige merken (Scala Home en Aquanova) gevoerd, iets wat verder wordt uitgebreid.