Schrijf u nú in voor verkiezing van de Duurzaamste hovenier

Inschrijven voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland kan nog tot 31 oktober. Inschrijving staat open voor alle groenbedrijven die actief zijn op gebied van aanleg en onderhoud, in de particuliere of openbare ruimte. Er zijn twee categorieën: openbaar groen en de particuliere tuin.

De duurzaamste hovenier is niet alleen duurzaam in aanleg en onderhoud. Duurzaamheid bevindt zich in alle lagen van de onderneming; van personeelsbeleid tot materiaalgebruik, en van het wagenpark tot de gebruikte machines. Bedrijven kunnen zichzelf opgeven, maar het publiek kan ook een bedrijf nomineren, waarvan zij vindt dat deze de prijs verdient.

Aanmelden

Aanmelden voor de verkiezing kan via www.hortipoint.nl/duurzaamste-hovenier. Hierbij kan ook een foto van een duurzaam project of duurzaam aangelegde tuin worden geüpload.

De jury selecteert genomineerden uit alle inzendingen op basis van het ingezonden formulier. De genomineerden worden vervolgens persoonlijk benaderd met extra vragen om dé duurzaamste hovenier van Nederland te selecteren. Een bedrijfsbezoek is onderdeel van de procedure.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties