Sempergreen genomineerd voor prijs best groeiend bedrijf

Sempergreen is een van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in Nederland.

De award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips.

Op 25 november 2015 worden de winnaars in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland in Utrecht bekendgemaakt.

Omzetgroei
High Growth Awards 2015 zijn dé awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei.

Een bedrijf wordt onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers.

Waardering
Corné van Garderen, directeur Sempergreen: „Wij zijn erg blij met deze nominatie. Dit is een mooie waardering voor onze ambitie om de wereld elke dag een stukje groener te maken. Niet alleen voor ons, maar ook de generaties na ons.”