Sharon Dijksma opent Vakbeurs Openbare Ruimte

  De zeventiende editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte wordt geopend door Sharon Dijksma. De Utrechtse burgemeester komt hiervoor naar de Jaarbeurs in Utrecht op woensdag 22 september.

  De openingshandeling vindt plaats om 11.00 uur in de lezingenzaal in hal 2. Organisatoren van Vakbeurs Openbare Ruimte zien de aanwezigheid van Dijksma als een mooi signaal voor henzelf én voor de Jaarbeurs als locatie.

  De Utrechtse burgemeester, Sharon Dijksma, opent op 22 september de Vakbeurs Openbare Ruimte. Foto: Femke van den Heuvel.

  Corona-check

  De kans is groot dat in de week van de beurs een vaccinatie-, herstel-, of testbewijs verplicht is bij een bezoek aan de beurs. Op deze manier is bezoek mogelijk in een veilige omgeving met maximale bewegingsvrijheid.

  Om toegang tot de beurs te krijgen is het daarom van belang om de toegangsvoucher, een geldig legitimatiebewijs én de QR-code van de CoronaCheckapp mee te nemen. Een papieren vaccinatie-, herstel,- of testbewijs is ook voldoende.

  Meer informatie over de coronamaatregelen is te vinden op de Covid-19 FAQ pagina op de website van Vakbeurs Openbare Ruimte.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties