Smart Stihl Experience focust op digitalisering, productconnectiviteit en innovaties

Voor het tweede jaar op rij richt Stihl een volledige hal in tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 januari. Met een uitgebreid demonstratieplein bezorgt de fabrikant van tuinmachines de bezoekers een ‘Smart Stihl Experience’.

Met nieuwe accumachines en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en productconnectiviteit, informeert Stihl de bezoekers in een natuurlijke en inspirerende omgeving over slimme mogelijkheden voor de (nabije) toekomst.

Belevingstuin voor en door tuinprofessionals

De productpresentaties en demonstraties van STIHL vinden plaats in een inspirerende belevingstuin. Deze tuin is aangelegd in samenwerking met partners van Tuinprofessionals, een informatieplatform voor en door tuinprofessionals. Zij organiseren 16 en 17 januari de achtste editie van de Tuinprofessionaldagen.

Accumachines centraal

Stihl legt de focus tijdens de beurs op accumachines. De accutechnologie evolueert namelijk voortdurend. Accu’s krijgen steeds meer capaciteit en de prestaties van benzine-aangedreven machines worden steeds vaker geëvenaard.

Accumachines worden ook meer en meer een vereiste, ook bij aanbestedingen. Bovendien produceren ze geen CO2-uitstoot en zijn ze een must voor hoveniers die ’s ochtends vroeg aan het werk willen of vaak werken in een stedelijke omgeving.

STIHL demonstreert haar complete accuassortiment, inclusief een aantal nieuwe producten. Daarbij kan de bezoeker onder begeleiding bepaalde producten zelf testen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties