Star Landscaping jongste loot van Groenkeur

  Wouter van Gent is sinds vijf jaar trotse eigenaar van Star Landscaping. Aan de rand van de Maas in Katwijk (Cuijk) bezoekt Groenkeur-directeur Dick Oosthoek de jonge ondernemer. Het kantoor wordt nu nog gedeeld met het woonhuis. De bedoeling is echter dat het pand wat ervoor ligt als woning gaat dienen voor het gezin. Maar het is zo druk in het bedrijf dat dit project iets langer gaat duren.

  Wouter ging 17 jaar geleden als bijbaan bij een hovenier werken. Toch besloot hij verder te leren en eindigde vijf jaar geleden met zijn Master Business Administration op zak. Hij wist direct wat hij wilde. Vanaf dag één besloot hij het gestructureerd aan te pakken en snel door te groeien. Nu voert hij nog opdrachten uit in onderaanneming, maar het liefst gaat hij zelf de aanbestedingsmarkt op.

  Juiste papieren

  Je moet dan wel laten zien dat je hier klaar voor bent en over de juiste papieren beschikt. Het behalen van VCA en Groenkeur was eigenlijk niet zo moeilijk voor hem. Hij werkt gestructureerd en met hulp van zijn partner die de administratie bestiert, hebben ze hun zaken op orde. Hij is ook blij met het certificeringstraject.

  „Voorheen wilde ik de medewerkers opleidingen laten volgen, maar als het druk was schoof ik dit zomaar weer een periode door. Nu ben ik erop gefocust dat ik die zaken ook op tijd uitvoer en de toolboxen op tijd afrond. Mijn vriendin houdt dit scherp in de gaten, zij legt alles vast wat ik doe.”

  Groenkeur-directeur Dick Oosthoek (rechts) overhandigt het Groenkeurcertificaat persoonlijk aan Wouter van Gent van Star Landscaping uit Cuijk. (Foto: Groenkeur)

  Afwisselend werk

  Het is het eind van de middag op het bedrijf. Al snel komen er meerdere bussen van Star Landscaping aangereden met allemaal vrolijke mensen. Ook zijn vader werkt bij hem, opdrachten genoeg. Ze hebben het goed naar hun zin en doen afwisselend werk. Nieuwe medewerkers vinden is niet makkelijk, die leiden ze daarom zelf op.

  Het werken voor particulieren of de zakelijke markt is wel verschillend. Er wordt anders naar je werk gekeken. Wouter groeit met zijn team graag door in de zakelijke- en overheidsmarkt. Met het behalen van Groenkeur is hiervoor de basis gelegd om in de regio Cuijk de omgeving nog groener te maken.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties