Symposium Natuurinclusief Bouwen door NL Greenlabel

NL Greenlabel organiseert woensdag 25 september samen met TU Delft en De Vogelbescherming een symposium over Natuurinclusief Bouwen. Het symposium is voor zowel studenten als professionals gratis toegankelijk.

Andy van den Dobbelsteen is deze middag moderator. Hij is hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Speciale bijdragen komen van enkele leden van de Wetenschappelijke Raad van Advies van NL Greenlabel zoals Kim van der Leest (auteur handboeken Het Levende Gebouw/De Levende Tuin), Robbert Snep van Wageningen Environmental Research, en Michiel Haas, founding partner/senior consultant NIBex.green.

Verdere bijdragen komen van Jip Louwe Kooijmans van De Vogelbescherming (specialist en auteur van diverse boeken over stadsvogels) en Nico Tillie, landschapsarchitect bij TU Delft die aangesteld wordt om de leerstoel Stadsecologie van de Vogelbescherming op te zetten. Ook NL Greenlabel-oprichters Lodewijk Hoekstra en Nico Wissing zullen bijdrages leveren.

Het symposium start om 13.00 uur (inloop vanaf 12.45 uur) in de Oranjezaal van de TU Delft.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties