Tobroco goes USA

    Tobroco-Giant USA maakt zijn debuut tijdens de ConExpo 2017, één van de grootste beurzen ter wereld op het gebied van constructiemachines die van 7-11 maart in Las Vegas gehouden wordt. Het Amerikaanse verkoop- en servicekantoor van het Nederlandse merk is recent gevestigd in Des Moines (Iowa).

    Deelname aan ConExpo is één van de eerste stappen naar het uitrollen van het merk Tobroco-Giant in Amerika. Tobroco gebruikt de beurs onder meer om dealers te zoeken.

    „Het is belangrijk om dichtbij klanten te zijn zodat we lokaal ondersteuning kunnen bieden,” aldus de bedrijfsleider van Tobroco-Giant USA. Op dit moment wordt de Amerikaanse markt van compacte loaders gedomineerd door skidsteers, maar de kleinere wielladers winnen aan populariteit.

    Eén van de machines die tijdens ConExpo getoond wordt is de elektrische Giant E-Skid. De E-Skid wordt aangedreven door vier hydraulische wielmotoren en voorzien van stroom door een accu van Jungheinrich. De productie van dee machine staat gepland voor de tweede helft van 2017.

    Tobroco-Giant USA is te vinden op stand G1122 op ConExpo’s Gold lot.