‘Tuin als ecologische stapsteen in natuurinclusieve gebieden’

  Alle particuliere tuinen in Nederland bedekken samen 30.000 hectare. Daarvan is maar liefst 40% versteend. Hoe kunnen deze tuinen weer bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier?

  Pieter van den Braak van NL Greenlabel geeft op dinsdag 8 maart om 15.00 uur een presentatie over ‘Tuin als ecologische stapsteen in natuurinclusieve gebieden’. Deze is voor bezoekers aan de Groene Sector Vakbeurs bij te wonen op het Duurzaamheidsplein van Tuin en Landschap in Hal 2.

  Pieter van den Braak van NL Greenlabel gaat in zijn presentatie in op de tuin als ecologische stapsteen. (Foto: NL Greenlabel)

  Groenprofessional

  Pieter van den Braak gaat in zijn presentatie in op vragen als: Hoe pas je als groenprofessional natuurinclusiviteit toe in je werkzaamheden? Welke rol kan de hedendaagse hovenier vervullen? Verder geeft hij praktisch tips die je als hovenier morgen kan toepassen in je werkveld.

  NL Greenlabel houdt zich bezig met het meetbaar maken van de duurzame leefomgeving. Dankzij diverse duurzaamheidspaspoorten kan ‘duurzaamheid’ worden vertaald in tastbare resultaten. Gebieden, terreinen, tuinen, maar ook producten en materialen worden op zo beoordeeld op basis van hun waarde voor mens en natuur. 

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties