Tuinkeur met programma ‘Samen Groeien’ op Tuin & Park Expo

Tuinkeur organiseert op 31 augustus, de eerste beursdag van Tuin & Park Expo in Evenementenhal Gorinchem, meerdere kennissessies in het teken van ‘Samen Groeien’. Tuinkeur organiseert op de beurs lezingen over ‘Omgaan met de kritische klant’, ‘Ga voor klanten die geld opbrengen en bespaar tijd’ en ‘Waarom verdient iedereen aan de tuin behalve de hovenier?’

Tuinkeur-directeur Jelle Westra: „Met het juiste gereedschap bereik je beter het gewenste resultaat. Dat weet iedereen die dagelijks bezig is met het maken en onderhouden van mooie projecten. Maar het bijhouden van ondernemersvaardigheden, met de vraag ‘hoe kom ik aan een goed financieel resultaat?’, schiet er nog wel eens bij in. We zijn als TuinKeur daarom blij dat op Tuin & Park Expo aandacht is voor de ondernemer en zijn uitdagingen en vraagstukken.”

TuinKeur organiseert op de eerste beursdag van Tuin & Park Expo meerdere kennissessies in het teken staan van ‘Samen Groeien’. Initiatiefnemer is Jelle Westra. (Foto TuinKeur)
Hoge werkdruk

Met een aantal lezingen wil Tuinkeur deze tools aanreiken. „De hoge werkdruk als gevolg van een groot aanbod van werk en te weinig vakbekwaam personeel ‘dwingt’ de ondernemer immers tot handelen. Met ‘Samen Groeien’ willen we de groene ondernemers ondersteunen in hun keuzeproces.”

Belangstellenden die één of meerdere sessies van het programma ‘Samen Groeien’ willen bijwonen, kunnen zich vooraf aanmelden bij Tuinkeur. Indien er nog plek vrij is, kunnen groenprofessionals zich ook tijdens de beurs aanmelden. Deelnemers aan de lezingen ontvangen allemaal een exemplaar van het nieuwe boek ‘De Tuin: waarom iedereen eraan verdient behalve de hovenier’.

Eerste editie

Tuin & Park Expo is het tweejaarlijkse kennis en product event gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs is een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september in Evenementenhal Gorinchem. Kijk voor meer informatie op www.tuinparkexpo.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties