Tuin en Landschap nieuws Vaessen wint Stigas Gezond en Vitaal Werken Publieksprijs

Vaessen wint Stigas Gezond en Vitaal Werken Publieksprijs

0

Herman Vaessen uit Maasbree heeft de Stigas Gezond en Vitaal Werken Publieksprijs gewonnen. Dat is donderdag bekendgemaakt op het symposium ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’ in Beesd. Naast Vaessen was ook Nederveen Tuinen uit Lijnden voor de prijs genomineerd.

Stigas reikt jaarlijks een prijs uit voor bedrijven uit de agrarische en groene sector die een voorbeeld zijn op gebied van het duurzaam inzetbaar houden van werknemers. De Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs ging naar aannemersbedrijf Van Wijlen (agrarisch loonwerk) uit Sprang-Capelle.

Daarnaast kon het publiek via de Facebookpagina van Stigas stemmen op de vier genomineerden. Hier kwam Vaessen uiteindelijk naar voren als de winnaar met de meeste stemmen. De prijs werd uitgereikt door Math Creemers, directeur Stigas.

Onlangs won het bedrijf uit Maasbree ook al de prijs voor Duurzaamste hovenier van Nederland op de Groene Sector Vakbeurs.

Foto: Miranda Vrolijk, Tuin en Landschap

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

Reageer op dit artikel

avatar