VBW legt World Forum Den Haag officieel vast als locatie WK

  Koninklijke VBW organiseert in 2025 het Florint Worldwide Championship Floral Art. De branchevereniging heeft onlangs het contract getekend om officieel het World Forum in Den Haag vast te leggen als wedstrijdlocatie. Het kampioenschap vindt plaats van 28 tot en met 31 augustus.

  Volgens VBW is het World Forum in Den Haag de beste locatie voor het grote evenement omdat het alle faciliteiten onder één dak heeft. ‘Daarnaast is de Koning Willem Alexander Theaterzaal de grootste theaterfaciliteit in Nederland (met ruim tweeduizend zitplaatsen) en is er een groot podium waar de 25 kandidaten op kunnen strijden met elkaar’.

  Stuart Payne en Denice Hummel (van World Forum The Hague, rechts op de foto) brengen samen met Marco Maasse van Koninklijke VBW een toast uit op de samenwerkingsovereenkomst.

  Voorlopig programma

  Het Worldwide Championship Floral Art 2025 vindt plaats op meerdere dagen, met als hoogtepunt de finaledag en -avond op 30 augustus. De kandidaten, naar verwachting uit 25 landen, zullen arriveren op woensdag 27 augustus. Zij strijden op donderdag, vrijdag en zaterdag met zes opdrachten om de titel Wereldkampioen 2025. De laatste opdracht vindt plaats op de zaterdagavond 30 augustus, waarvoor VBW ook koning Willem Alexander, koningin Maxima en kroonprinses Amalia heeft uitgenodigd. Op zondag 31 augustus is er nog een publieksdag.

  Bron en foto’s: VBW

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties