Veel activiteiten op GroenTechniek Holland

GroenTechniek Holland is niet alleen een beurs waar de nieuwste machines en apparaten te zien zijn, er zijn ook talloze activiteiten voor bezoekers.

De beurs in Biddinghuizen opent dinsdag 8 september met de bekendmaking van de beste noviteit en de uitreiking van het Gouden Klavertje Vier. Vanaf 10 uur zijn er diverse demonstraties door exposanten en bezoekers kunnen zelf proefrijden op het ATV-parcours.

Onkruidbestrijding
Woensdag 9 september is er vanaf 8 uur een bijeenkomst door Cumela en Stadswerk met een interessant programma rond onkruidbestrijding in de openbare ruimte. VHG houdt om 11.30 uur een bijeenkomst samen met CBR rond het T-rijbewijs. Om 13.30 uur organiseert Recron een workshop over alternatieven voor chemische onkruidbestrijding in de recreatiesector.

Donderdag 10 september vinden de hele dag door demonstraties plaats en kan publiek proefrijden op het ATV-parcours. Ook is er alle dagen bezoekersvervoer langs de highlight van de beurs.

Open reporter-methode
Tuin en Landschap staat dit jaar met een eigen stand op de beurs. U vindt ons op het Groenplein in stand G14. De redactie werkt volgens de open reporter-methode en kan worden benaderd met noviteiten of andere interessante ontwikkelingen.