Veel nieuwe initiatieven op Groene Sector Vakbeurs

  Voor de Groene Sector Vakbeurs die van 11 tot en met 13 januari plaatsvindt, staan diverse nieuwe initiatieven op het programma. Zo komt er een Starterspaviljoen, een testparcours, een waterplein en een themaplein rond arbeid, scholing en personeel. Er worden ook weer twee innovatie-awards uitgereikt.

  De voorbereidingen voor de 22ste editie van de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg zijn in volle gang. Beursorganisator Ramon Schlepers: „De laatste editie van de Groene Sector Vakbeurs dateert alweer uit 2020, omdat we dit jaar helaas moesten overslaan vanwege corona. Nu zijn de vooruitzichten aanzienlijk verbeterd en draait het beursseizoen alweer op volle toeren.”

  Starterspaviljoen

  De beursvloer is voor een groot gedeelte al volgeboekt. Zo staan in het nieuwe Starterspaviljoen deelnemers als Essie (infra), Marco Hulsebosch met zijn product Lifftie, LULA (verlichting) en Houtec (onkruidbestrijding).

  De beursvloer voor de komende editie van de Groene Sector Vakbeurs is voor een groot gedeelte al volgeboekt. (Foto: GSV/Seijbel Photography)

  Themaplein

  Er is buiten, naast hal 7, een testparcours. Hier staat elektrische mobiliteit centraal, maar ook andere mogelijkheden voor rijdende demonstraties. Verder komt in hal 3 een themaplein ‘Arbeid/Scholing/Personeel’, gericht op de oplossing van het personeelstekort. In hal 4 komt het waterplein waar veel aandacht is voor producten op gebied van zwemvijvers, afwatering, beregening et cetera.

  Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, met name hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. 

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties