Tuin en Landschap Tips Veiling machinepark grondverzet- en infrabedrijf Oldenkamp

Veiling machinepark grondverzet- en infrabedrijf Oldenkamp

0

Troostwijk verzorgt de online veiling van grondverzet- en infrabedrijf Oldenkamp B.V. uit het Brabantse Oss. Naast een groot deel van het machinepark gaat ook de resterende inboedel, waaronder een aantal kantoorunits, grotendeels onder de virtuele hamer.

Veilingmeester Stef Hooijman: „Het bijna bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zonder opvolging heeft de directie doen besluiten de activiteiten van het bedrijf geleidelijk te staken. Oldenkamp heeft een modern, duurzaam en goed onderhouden machinepark dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. De veiling biedt kopers uitstekend materieel voor verder gebruik in hun eigen bedrijf.”

De veiling is 23 februari van start gegaan en de kijkdag vindt plaats op zaterdag 3 maart van 10 tot 16 uur, locatie Romeinenweg 47 in Oss Op deze dag zijn de kavels te bezichtigen in Oss. De veiling sluit op 5 maart.

Modern machinepark met schone motoren
Oldenkamp heeft altijd geïnvesteerd om het bedrijf up to date te houden. In 2016 werd het machinepark nog uitgebreid met een bulldozer CAT D6N. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kenmerken van de werkwijze van deze bulldozer.

Een nieuwe hydraulische graafmachine Cat 349E werd in 2013 in gebruik genomen. Deze machine is voorzien van de nieuwste Cat C7.1 Acert-motor waarmee hij voldoet aan de strengste milieueisen en met zijn gewicht van circa 60 ton en bereik van bijna 14 meter toch zuiniger is dan de voorgaande series.

GPS-systemen

Daarnaast kan er geboden worden op een bulldozer Cat D3K uitgebreid met GPS-besturing (van Trimble). Ook Dig Pilot GPS-systemen, te gebruiken op meerdere machines, maakt deel uit van deze veiling.

Reageer op dit artikel

avatar