VHG Branche-opleiding ‘Aankomend Hovenier’ nu ook in Goes

Met ingang van het nieuwe schooljaar introduceren Helix Learning en Scalda Groen College de VHG Branche-opleiding in Goes. De vakopleiding richt zich voornamelijk op werkenden in de groene sector die een diploma willen behalen of zich willen laten omscholen tot hovenier.

Vanaf september wordt de VHG Branche-opleiding door Helix Learning in samenwerking met Scalda Groen College aangeboden. De opleiding vindt plaats in de avonduren en in een aantal weekenden.

Omscholen

Hierdoor is deze opleiding bij uitstek geschikt voor werkenden die een diploma willen behalen, of toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière en zich willen laten omscholen tot hovenier. Deelnemers zijn daardoor vaak wat ouder dan studenten van de reguliere mbo-opleidingen tot hovenier.

De VHG Branche-opleiding staat binnen de groene sector goed bekend en mag alleen door licentiescholen worden verzorgd. De licentiescholen van de VHG Branche-opleiding zijn nauw gelieerd aan de VHG en hebben als doel het bevorderen van het vakonderwijs in de hoveniers- en groenvoorzieningssector.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties