Tuin en Landschap nieuws VHG start arbeidsmarktcampagne voor zij-instromers

VHG start arbeidsmarktcampagne voor zij-instromers

0

Branchevereniging VHG lanceert maandag 1 juli de arbeidsmarktcampagne ‘Ik ben groen, jij ook?’ Hiermee wil VHG zij-instromers werven voor de groene branche.

Zij-instromers kunnen deelnemen aan de VHG Brancheopleiding of de basisopleiding Interieurbeplanting en kunnen solliciteren op de tientallen vacatures in de VHG-vacaturebank.

De campagne heeft tot doel de meerwaarde van groen zichtbaar te maken en een breed en aantrekkelijk beeld te schetsen van de werkzaamheden in de branche. Geïnteresseerde kandidaten worden aangemoedigd om informatie op te doen over de VHG-Brancheopleiding, de basisopleiding Interieurbeplanting of naar de VHG-vacaturebank te gaan.

Portretten van vier zij-instromers vormen de basis van de campagne. In korte films vertellen zij over hun drijfveren, hun werkzaamheden en wat de stap naar de groenbranche hen heeft opgeleverd. In deze compilatiefilm zijn ze alle vier te zien.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

Reageer op dit artikel

avatar