Vierde editie GroenTechniek Holland al voor helft ingevuld

Ruim de helft van de expositie- en demonstratieruimte voor de vierde editie van GroenTechniek Holland is inmiddels verhuurd. De tweejaarlijkse techniekbeurs vindt plaats van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september in Biddinghuizen.

„De inschrijvingen stromen binnen: niet alleen van de toonaangevende marktleiders, maar ook van kleinere en nieuwe deelnemers. Nu al is ruim de helft van de expositie- en demonstratieruimte verhuurd aan toonaangevende merken zoals Toro, Kubota, New Holland, John Deere, Iseki, Husqvarna, Stihl en JCB, maar ook nieuwkomers zoals Goldstone en Inter-Techno”, aldus beursmanager Willem Bierema.

Kennisoverdracht

„Naast expositieruimte is er ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. Omdat het evenement wordt georganiseerd zonder winstoogmerk, is GroenTechniek Holland voor deelnemende bedrijven het meest effectieve en goedkope evenement om iedereen te ontmoeten die actief is of wil worden in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en op sport-, golf- en recreatieterreinen.”

GroenTechniek Holland 2019 wordt in opdracht van Fedecom georganiseerd. Fedecom behartigt belangen van ruim 950 bedrijven en heeft GroenTechniek Holland BV opgericht om GroenTechniek Holland te organiseren voor zowel leden als niet-leden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties