Tuin en Landschap Tips Vijfde editie Meesters in de Tuin in Inspyrium

Vijfde editie Meesters in de Tuin in Inspyrium

0

Op donderdag 17 oktober vindt de vijfde editie plaats van het event Meesters in de Tuin. Hier ontmoeten hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers uit de Benelux elkaar.

Het event groeit ieder jaar nog en kent deze editie circa 50 partners, 4000 m2 inspiratie en circa 1000 professionele bezoekers. Ook is het dit jaar weer mogelijk om je apart aan te melden voor de Kwekerijsafari van Boomkwekerij Ebben die ’s ochtends al van start gaat.

Noodzaak van veranderen
De bijeenkomst wordt afgetrapt door Jan van Setten. Zijn presentatie staat in het teken van de noodzaak van veranderen. Hoe blijf je je klanten verrassen en hoe blijf je innoveren? Wat zijn de trends en hoe zorg je ervoor dat je niet achterop raakt?

Naast de deelnemersstands zijn er dit jaar ook diverse kennissessies die tussen de exposanten in aparte ruimtes worden gegeven.

Meesters in de Tuin vindt plaats in het Inspyrium te Cuijk. Dit bevindt zich in en achter het hoofdkantoor van Boomkwekerij Ebben. Inschrijven kan via de aparte website van Meesters in de Tuin.

Reageer op dit artikel

avatar