Voorbereidingen GroenTechniek Holland in volle gang

De voorbereidingen voor de tweede editie van GroenTechniek Holland zijn in volle gang. Deze tweejaarlijkse groene vakbeurs van Nederland vindt plaats van 8 tot en met 10 september in Biddinghuizen.

„GroenTechniek Holland is een one-stop-shop voor iedereen die actief is in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en sport-, golf- en recreatieterreinen. Met fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, maar ook dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners”, aldus beursmanager Willem Bierema.

„Deze outdoor locatie is voor zo’n evenement voor de groensector optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. Bovendien biedt de locatie, naast expositieruimte, ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. We bieden de bezoeker kortom een unieke groene totaalbeleving.”

Voor en door de branche
Fedecom-directeur Gerard Heerink bevestigt dat zijn leden blij zijn met het vervolg op de eerste editie van dit professionele groenevenement. Hij onderstreept het collectieve belang van de groene vakbeurs: „We organiseren de beurs voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk. We zijn ervan overtuigd dat het een goede keuze is geweest om gezamenlijk en zelfstandig een nieuwe, grote vakbeurs voor de groene openbare ruimte te organiseren.”

Heerink onderstreept dat de organisatie het evenement verder wil doorontwikkelen. „Iedereen die professioneel actief is of wil worden in de groene openbare ruimte hebben we wat te bieden. Van hoveniers, loonwerkers, sportpark-, golfbaan- en wegenbeheerders tot medewerkers van gemeenten, waterschappen, recreatiebedrijven, werkvoorzieningschappen en inkopers van tuincentra en doe het zelf winkelformules.”