Tuin en Landschap nieuws Vroegboekkorting voor Groene Hotspot Event Houten

Vroegboekkorting voor Groene Hotspot Event Houten

0

Tuin en Landschap organiseert, samen met Wellantcollege Houten en de VHG, het Groene Hotspot Event ‘Toekomstbestendig groen’. Tot 20 september geldt een vroegboek-korting van 20%.

Het belang van klimaatadaptatie en biodiversiteit blijft groeien naarmate stedelijke gebieden in- en uitbreiden. Met slimme ideeën zoals natuurinclusief ontwerpen kan de natuur in de binnen- en buitenruimte worden bevorderd.

Keynote

Keynote spreker is Reinier van den Berg, specialist in klimaatverandering die het belang van duurzaamheid benadrukt. In zijn presentatie neemt hij ons mee in de gevolgen van de veranderende weersomstandigheden voor onze groene leefomgeving.

Foto: Arno Engels

Het event is voor bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties die te maken hebben met de inrichting en beheer van de buitenruimte.

Workshops

Tijdens je bezoek aan het Groene Hotspot Event op het Wellantpark heb je voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Zo zijn er, naast diverse workshops, bedrijven aanwezig zoals Biodivers, Duurzame verlichting en InnatOss Laboratories.

Spuitlicentie

Ook heb je deze dag de mogelijkheid om een bijeenkomst voor de verlenging van je spuitlicentie te volgen.

Inschrijven kan via de website van de Groene Hotspot Houten.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van Tuin en Landschap.

Reageer op dit artikel

avatar