Wat is een Plus-artikel op Tuinenlandschap.nl?

  0
  206

  De artikelen met een Plus-teken op deze site en op je smartphone zijn bedoeld voor onze abonnees op Tuin en Landschap. Dat zijn de verhalen die de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse groenvoorziening duiden, boeiende interviews, columns, reportages, techniek, sortiment en meer. Onderscheidende informatie van toegevoegde waarde voor je organisatie, samengesteld en gemaakt door onze redactie. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees.

  Deze verhalen zijn deels ook te vinden in ons tweewekelijkse tijdschrift Tuin en Landschap en ons digitale magazine op MijnTuinenLandschap.nl. Als abonnee bieden we je online graag extra vakinformatie waar je wat aan hebt. Regelmatig publiceert de redactie dan ook een Plus-artikel op deze website dat niet in de papieren editie is te vinden. Zo krijg je meer waardevolle data over de groenvoorziening voor hetzelfde geld.

  Heb je problemen met inloggen of een andere vraag over je account of abonnement? Stuur gerust een mail of bel naar 071-5659643 (ma, di, wo, vr).

  Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang tot Plus-artikelen?
  Als abonnee op onze tijdschrift Tuin en Landschap en/of ons digitaal magazine op MijnTuinenLandschap.nl heeft u automatisch toegang tot de Plus-artikelen op deze website. Log daarvoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

  Wat is mijn gebruikersnaam?
  Je gebruikersnaam is het e-mailadres die bij je abonnement geregistreerd staat. Op dit adres ontvang je normaliter ook de correspondentie van Tuin en Landschap en/of onze uitgeverij Hortipoint. Je kan je gebruikersnaam niet zelf wijzigen. Als je het mailadres in ons systeem laat wijzigen, wordt het nieuwe mailadres automatisch uw gebruikersnaam. Het wachtwoord blijft hetzelfde.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten of wijzigen. Wat nu?
  Je kan je wachtwoord aanpassen door in het inlogscherm op de knop Wachtwoord vergeten te klikken. Wanneer je daarna je gebruikersnaam (ofwel het mailadres) invult, ontvangt je op dat adres een link, van waaruit je een nieuw wachtwoord aan kunt maken.

  Ik kom niet voorbij het inlogscherm. Wat nu?
  Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Je kan een melding als ‘gegevens onjuist’ of ‘u heeft geen rechten voor deze site’ te zien krijgen. In het eerste geval wordt je gebruikersnaam en/of wachtwoord niet herkend. Je kan proberen een nieuw wachtwoord aan te maken (zie boven). In het tweede geval geeft uw account geen rechten voor de betreffende site. Mogelijk is uw abonnement geëindigd. In dat geval nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze abonneerpagina.

  Let er ten slotte op dat u op maximaal twee apparaten (desktop, tablet, telefoon) tegelijkertijd kunt zijn ingelogd. Als u al op dat maximum zit, kunt u niet op een derde apparaat inloggen.

  Ik ben geen abonnee en ik wil toegang tot Plus.
  Je kan hier kiezen voor een abonnement op de vakinformatie van Tuin en Landschap. Na een abonnement te hebben afgesloten, ontvang je op het opgegeven e-mailadres het wachtwoord. Dan ontvang je niet alleen het digitale magazine en/of het tijdschrift TuinenLandschap, maar heb je onbeperkt toegang tot de Plus-artikelen op tuinenlandschap.nl.

  Heb je problemen met inloggen of een andere vraag over je account of abonnement? Stuur gerust een mail of bel naar 071-5659643 (ma, di, wo, vr).