Tuin en Landschap Tips Website City Deal Klimaatadaptatie is live

Website City Deal Klimaatadaptatie is live

0

De website City Deal Klimaatadaptatie is live. De site is bedoeld om te delen wat er in deze City Deal allemaal wordt gedaan. Centraal staan de steden en mensen die de City Deal uitvoeren.

Klimaatadaptatie is een samenwerkingsovereenkomst tussen veertien publieke partners en twaalf (semi)private samenwerkingspartners, die hun onderlinge samenwerking in een open cultuur van leren, experimenteren en innoveren intensiveren.

Binnen deze vraagstukken werken de partners in concrete projecten aan nieuwe innovatieve oplossingen. In sommige projecten draait het vooral om het combineren van kennis en ervaringen, in andere om het samen experimenteren en het versnellen van vernieuwingen.

„We willen leren, inspireren en delen. Om samen te werken aan steden die goed voorbereid zijn op de toekomst. Zodat we ook in 2050 nog plezierig kunnen wonen, werken en leven in het stedelijk gebied van Nederland.”

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.