Wedstrijden Euroskills uitgesteld naar januari 2021

De EuroSkills vinden niet dit jaar plaats, maar zijn uitgesteld naar 6 tot en met 10 januari 2021. Oorspronkelijk waren de wedstrijden in Graz, Oostenrijk gepland in september van dit jaar, maar vanwege het coronavirus zijn deze uitgesteld.

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en Bert Beun, voorzitter College van Bestuur Deltion en tevens Official Delegate voor WorldSkills Netherlands, maakten eind vorige week de samenstelling van Team Netherlands 2020 live via Facebook bekend.

NK Tuinaanleg

Namens VHG en Helicon MBO Nijmegen doen Guus Kanters en Thijs Janssen mee. Zij wonnen in februari het NK Tuinaanleg 2020 in Den Bosch. Internationaal expert Nicole Slagmolen en docenten van Helicon Nijmegen begeleiden de komende maanden de vaktechnische trainingen. Slagmolen maakt tijdens EuroSkills 2020 ook deel uit van het internationale team van experts dat alle deelnemers in het onderdeel Tuinaanleg beoordeelt.

Zo’n 650 deelnemers uit 30 landen strijden in januari om de beste vakman of -vrouw van Europa te worden in een van de 45 beroepen. Er worden 100.000 bezoekers verwacht.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties