Werksessies chemievrij onkruidbeheer

Onder de titel ‘Samen werken aan de volgende stap in onkruidbeheer’ organiseert een aantal organisaties dit najaar werksessies chemievrij onkruidbeheer. In deze sessies krijgt u handvatten aangereikt voor onkruidbeheer zonder chemische middelen.

Sinds 2016 is er een verbod voor professionals op het gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen op verhardingen. Vanaf november 2017 geldt dit ook op overige terreinen buiten de landbouw.

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseerde vorig jaar, samen met partners, al een aantal bijeenkomsten om partijen in de groensector te informeren. Dit najaar biedt het ministerie, samen met Hiswa, NVRD, Recron, Rijkswaterstaat, Stadswerk en VHG een nieuwe serie bijeenkomsten aan waarbij het vooral draait om samenwerken aan de toekomst van onkruidbeheer.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle professionals die actief zijn in het beheer van onkruid in het groen en op verhardingen. In de bijeenkomsten gaat men op zoek naar antwoorden op vragen van de deelnemers. Aanmelden kan via Stadswerk.

Data bijeenkomsten
19 oktober, ECI, Roermond
2 november, Het Turfschip, Etten-Leur
16 november, Hof van Saksen, Nooitgedacht
30 november, LEF Future Center, Utrecht

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties