Winnaars Gouden Bloembol 2017 bekend gemaakt

  In Nederland, Duitsland, Engeland en Canada zijn vier klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2017. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

  Bulbs4Kids
  De vier klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2017 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.100 andere klassen uit Nederland, Duitsland, Engeland en Canada, inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Dit is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen.

  Wedstrijd
  Aan deelname aan de Bulbs4Kids-campagne zat een foto- en videowedstrijd verbonden om het planten van de bloembollen nóg spannender te maken. Door het inzenden van foto’s en video’s maakten alle deelnemende klassen kans op de Gouden Bloembol 2017. Er zijn meer dan 1.000 inzendingen ingestuurd. Per land kon er maar 1 de gelukkige winnaar zijn. De winnende klassen zijn:

  Nederland: Rooms-Katholieke Basisschool Bernadette (groep 6) uit Naaldwijk
  Duitsland: GGS Hobeuken (Klasse 3a) uit Sprockhövel
  Engeland: Warninglid Primary School (Class Kestrels) uit Haywards Heath, West Sussex
  Canada: Green Timbers Elementary School (Grade 6) uit Surrey

  De winnende klassen ontvingen de bokaal De Gouden Bloembol Award 2017, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een tulpenparaplu.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties