Zaaien en doorzaaien voor aanleg en renovatie

Tijdens de nationale gazon demodag zal Stierman De Leeuw diverse Eliet machines meebrengen voor zaaien en doorzaaien. Deze keuze is vooral ingegeven, omdat Eliet volgens Stierman De Leeuw een innovatief kwaliteitsmerk is, dat goed begrijpt wat de professional wil.

Verouderd gazon
Om een verouderd gazon snel en eenvoudig te renoveren door nieuw gras in de bestaande grasmat in te brengen. Het gazon is onmiddellijk na het doorzaaien weer geschikt voor normaal gebruik.
Regelmatig en op tijd doorzaaien is de verjongingskuur naar een blijvend gezond en mooi gazon. Voorkom met preventief gazonbeheer kale plekken en een bruin gazon in de zomer.

Doorzaaicombi
De Eliet DZC 600 doorzaaicombi heeft een Subaru EX 27 Motor en 9 pk vermogen. De bediening is met een hendel met drie functies. Handig is de traploze hydrostatische aandrijving op twee gescheiden noppenwalsen. De werkdiepte is instelbaar.

GZC 1000
De Eliet GZC 1000 gazonzaaicombi is het topmodel gazon inzaaimachine van Eliet met hoog eigen gewicht en optimaal rendement. Egaliseren, verkruimelen, inzaaien, bedekken en aandrukken, de GZC 1000 verenigt alle bewerkingen voor de aanleg van een gazon in één machine.

De machine heeft een Honda GX motor met 9 pk vermogen. Uniek is de hydrostatische zero turn besturing. Daarnaast is de machine zeer wendbaar door de dubbele hydrostatische walsaandrijving. De walsbediening is gekoppeld aan de stuurbeweging. De trillingen van de duwboom worden gedempt. Daarnaast is de duwboom in hoogte en zijdelings verstelbaar. De machine is zelfrijdend, comfortabel en wendbaar, daardoor ook inzetbaar in kleinere ruimtes.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties