Hortipoint Zes gemeenten genomineerd voor Operatie Steenbreek-trofee

  Zes gemeenten genomineerd voor Operatie Steenbreek-trofee

  0

  De jury van de Steenbreektrofee heeft maandag de inzendingen van de genomineerde gemeenten beoordeeld. Dit jaar strijden er zes gemeenten om deze trofee. Dit zijn: Almelo, Eindhoven, Laarbeek, Leeuwarden, Leiden en Oss.

  „De grootte van het project is voor deze prijs niet doorslaggevend. Operatie Steenbreek wil met deze prijs innovatieve voorbeelden laten zien waar Operatie Steenbreek voor staat, namelijk initiatieven die een antwoord bieden op: het stimuleren van de biodiversiteit, het ontstenen van de tuinen, het beperken van de gevolgen van de klimaatverandering en het werken aan de bewustwording rondom dit thema”, aldus voorzitter Wout Veldstra van Operatie Steenbreek.

  Naast Veldstra bestaat de jury uit: Carien van Boxtel namens Nederlandse Tuinenstichting, Imra Klein namens Van Hall Larenstein en Flip van Leeuwen namens Groei & Bloei.

  Prijsuitreiking

  Op 20 september tijdens de Nationale Groendag in Den Haag wordt de winnaar bekendgemaakt. De prijs wordt door Isabelle Diks, Tweede Kamerlid en ambassadeur van Operatie Steenbreek, uitgereikt.

  Reageer op dit artikel

  avatar