Gemeente Geldrop zoekt Voorman Buitendienst groen (36 uur per week)

  “Wij zoeken een ervaren Voorman Buitendienst gespecialiseerd in groen en bomen. Onze huidige Voorman Buitendienst gaat ons, na meer dan 40 jaar (sinds 1978) bij ons gewerkt te hebben, verlaten. Ben jij een ervaren hovenier met kennis van groen en bomen? Heb je ervaring met leidinggeven aan een team? Is digitaal werken voor jou geen probleem? We nodigen je graag uit om te reageren op deze vacature als Voorman Buitendienst!”
  – Rik van de Sande, teammanager Buitendienst Groen

  Jouw nieuwe uitdaging

  Als Voorman Buitendienst is al het openbaar groen/bomen van de gemeente Geldrop-Mierlo jouw verantwoordelijkheid. Je werkt op de afdeling Ruimte in het team Buitendienst en Sporthalbeheer. Ons team bestaat uit 30 mannen en vrouwen waarvan er 8 in het groen actief zijn. Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente en we werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen te zorgen voor een fijne woon, werk- en leefomgeving.

  Dit worden jouw taken

  Een combinatiefunctie met uitvoerende én coördinerende taken waarin je 8 collega’s uit het team Buitendienst aanstuurt.

  Dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte: het onderhoud aan buitensportaccommodaties, groen, bossen, snoeien van bomen, aanleg en onderhoud groen. Denk hierbij ook aan de eye-catchers op de rotondes.

  Alle voorkomende werkzaamheden rondom het snoeien van bomen en het onderhoud van groenvoorzieningen en buitensport accommodaties binnen de gemeenten.

  Binnenkomende meldingen m.b.t. openbare ruimte komen binnen in een digitaal systeem, deze handel je af en je hebt contact met inwoners wanneer dit nodig is.

  Deelnemen aan piketdienst en gladheidsbestrijding.


  Volgens jouw collega Rik is dit de ideale kandidaat

  “De wereld van het openbaar groen is voor jou niet nieuw. Jij wordt, net als wij, enthousiast van het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Je wilt bijvoorbeeld bijdragen aan onze eye-catchers (groen) op de rotondes van de gemeente. We snappen dat 40 jaar ervaring meebrengen wat lastig wordt. Aantoonbare ervaring als Voorman Buitendienst/hovenier (mbo werk- en denkniveau) en ervaring met leidinggeven aan een team is noodzakelijk. Machines zoals de motorzaag en bosmaaier weet jij te bedienen en je hebt de daarvoor benodigde arbocertificaten. Soms gebruiken we hoogwerkers. Digitaal vaardig zijn is van belang omdat de meldingen openbare ruimte binnenkomen in een digitaal systeem. Wat mooi meegenomen zou zijn is rijbewijs C en code 95, maar dit is geen harde eis. Mocht je het BVC certificaat (Boom Veiligheidscontroleur) nog niet behaald hebben, kun je deze bij aanvang in je functie behalen. Voor ons is het belangrijkste dat we als collega’s en als team goed bij elkaar passen!”

  Het volgende kun jij van ons verwachten

  • Salaris in overleg, er is een extra beloning wanneer jij uitstekend functioneert.
  • Je ontvangt van ons een aparte toelage voor de deelname aan de piketdienst en gladheidsbestrijding.
  • Een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% waarbij onder andere rechtstreekse uitbetaling, aankoop van extra verlof, uitruil woon-werkverkeer of de fiscaal vriendelijke aankoop van een fiets mogelijk is.
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt het een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Bij aanvang in je functie ontvang je een Chromebook en een mobiele telefoon.
  • Werken voor een middelgrote gemeente waarbij eigen inbreng en initiatief gewaardeerd wordt.


  Ga je ervoor?

  Als je denkt dat jij onze Voorman Buitendienst groen bent laat het ons dan uiterlijk 22 maart 2022 weten! We kijken er naar uit je sollicitatiebrief en CV te ontvangen via https://www.werkeninzuidoostbrabant.nl/.

  De kennismakingsgesprekken staan gepland op 30 maart 2022.

  Voor meer informatie kun je con­tact opnemen met Rik van de Sande (teammanager buitendienst en sporthalbeheer) via r.van.de.sande@geldrop-mierlo.nl of (040) 289 3746. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Jeroen Evers (P&O-adviseur) via j.evers@dienstdommelvallei.nl of (088) 163 1112.

  Jouw persoonlijkheid is voor ons in veel gevallen doorslaggevend, daarom kan een persoonlijkheidstest onderdeel zijn van de selectieprocedure.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  бнанс Рестраця
  6 maanden geleden

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/uk-UA/register?ref=JHQQKNKN

  Sign Up
  5 maanden geleden

  The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.